שייק אדום טבעוני
דורג 5.0 על ידי 2 משתמשים
מנות
1
זמן הכנה
5 דקות
רכיבים
-
½ סלק טרי
-
1 מקל סלרי
-
2 תפוחים
-
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר
-
½ לימון, סחוט
הוראות הכנה
מקלפים את הסלק וחותכים אותו לקוביות בעזרת סכין לקילוף פירות וירקות. מנקים את מקל הסלרי וחותכים גם אותו. מעבירים את הסלק והסלרי לקוצץ סופר סוניק אקסטרה, ומחברים אליו את הראש עם הלהבים. מכסים ומושכים בחוט עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מקלפים את התפוח, חותכים לקוביות ומוסיפים לקערה של הקוצץ. מגררים את הג'ינג'ר ומוסיפים גם כן.
סוחטים את מיץ הלימון באמצעות מסחטה רב-שימושית, מערבבים עם שאר החומרים ומעבדים לתערובת חלקה.
הערות מתכון
טיפ מאיתנו: טיפול בסלק יכול להוות משימה מאתגרת, אז הנה טיפ שיעזור לכם להסיר את המיץ האדום מכל משטח. טפטפו כמה טיפות של מיץ לימון על כתמי הסלק שעל קרש החיתוך, הסכין או כל דבר אחר שאולי הוכתם על ידי מיץ הסלק. תנו לנוזל להיספג במשך דקה או שתיים והכתמים אמורים לצאת ללא עקבות.