קארי ירקות
דורג 5.0 על ידי 3 משתמשים
מנות
6
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
30 דקות
רכיבים
-
1 בצל
-
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי
-
3 שיני שום
-
2 פלפלים אדומים
-
400 גרם בטטות
-
400 גרם זוקיני
-
2 חופנים של בוטנים קלופים
-
400 מ"ל חלב קוקוס
-
1 כף חרדל (± 15 מ"ל)
-
1 כפית אבקת קארי או משחת קארי (± 10 מ"ל)
-
1 כפית כמון טחון (± 5 מ"ל)
-
קורט קינמון טחון
-
3 כפות מיץ ליים (± 50 מ"ל)
-
1 כפית סוכר (± 5 מ"ל)
-
מלח ופלפל
-
בזיליקום או כוסברה טריים
הוראות הכנה
קלפו את הבצל, הג'ינג'ר והשום וקצצו דק בקוצץ המהיר.
הוציאו את הזרעים מהפלפלים. קלפו את הפלפלים והבטטות. שטפו את הזוקיני (אך אל תקלפו אותו). חיתכו את הזוקיני, הפלפלים והבטטות לקוביות קטנות.
שימו את הירקות עם הבוטנים באולטרא פרו 3.5 ליטר.הוסיפו את התערבות מהקוצץ המהיר לאולטרא פרו3.5 ליטר.
ואז באיזי שייקר ערבבו יחד חלב קוקוס, חרדל, אבקת קארי, כמון, קינמון, מיץ ליים, סוכר, מלח ופלפל. שפכו הכול לתוך האולטרא פרו.
כסו וחממו במיקרוגל בעוצמה של 600 ואט למשך 30 דקות.
הגישו עם בזיליקום או כוסברה קצוצים מעל.
אם אין לכם מיקרוגל
במקום ההוראות בשלב 5, בשלו במשך שעה אחת בתנור אשר חומם מראש עם טורבו על180°C / תרמוסטט 6.עקבו אחר שאר השלבים שצוינו לעיל.