פטוצ׳יני אלפרדו זריז
דורג 4.5 על ידי 2 משתמשים
קטגוריה
בישול במיקרוגל
Cuisine
איטלקי
מחבר:
Tupperware
מנות
4
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
10 דקות
מתכון מושלם לפטוצ׳יני אלפרדו טעים ומנחם, וכל כך פשוט שאפילו הילדים יוכלו להכין לבד!

רכיבים
-
250 גרם פסטה מסוג פטוצ׳יני
-
115 גרם גבינת שמנת רכה
-
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
-
½ כפית אבקת שום
-
½ כפית מלח
הוראות הכנה
מניחים את הפסטה בסיר הפסטה המלבני למיקרוגל 1.9 ליטר וממלאים מים עד חצי הגובה.
מפעילים את המיקרוגל על עוצמה גבוהה למשך 9-10 דקות, או עד שהפסטה מגיעה למצב אל דנטה.
כשהפסטה מוכנה, מסננים את המים אבל שומרים ½ כוס מים להכנת הרוטב.
כשהפסטה עדיין חמה, מוסיפים גבינת שמנת, פרמזן, אבקת שום ומלח.
מוסיפים ½ כוס ממי הפסטה ומערבבים היטב עד שהתערובת מתאחדת. במידת הצורך, מוסיפים עוד מים לקבלת מרקם קרמי יותר.
ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים או יבשים לבחירתכם, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, תרד ועוד…