קישואים ודגים בסגנון אסייתי
דורג 3.5 על ידי 2 משתמשים
מנות
1
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
6 דקות
רכיבים
-
250 גרם קישואים
-
1 כפית מים (± 5 מ"ל)
-
150 גרם פילה דג
-
מלח ופלפל לפי הטעם
-
1 כף שומשום (± 15 מ"ל)
-
2 כפיות רוטב סויה (± 10 מ"ל)
הוראות הכנה
חותכים את הקישואים לקוביות ומניחים בתענוג למיקרו. מוסיפים את המים, מכסים ומכניסים למיקרוגל למשך 3 דקות בעוצמת 600 וואט.
מסננים במידת הצורך, מערבבים ומניחים מעל את פילה הדג.
מכסים ומכניסים למיקרוגל למשך 2 עד 3 דקות בעוצמת 600 וואט. מוציאים מהמיקרוגל וממתינים במשך דקה.
מתבלים את הדג במלח ופלפל ומפזרים שומשום. מתבלים את הקישואים ברוטב סויה ופלפל.
הערות מתכון
טיפ מאיתנו:
מתחשק לכם לגוון? מחליפים את הזוקיני במלפפון, דלעת או דלורית.