פסטה זוקיני ברוטב פסטו עגבניות מיובשות
דורג 5.0 על ידי 1 משתמשים
מנות
1
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
3 דקות
רכיבים
-
300-400 גרם קישואים, חצויים
-
גבינת פרמזן מגוררת בעזרת פומפיה קטנה (לציפוי)
-
30 גרם עגבניות מיובשות בשמן בתוספת 2 כפות מהשמן
-
1 כף שקדים
-
1 כף גבינת פרמזן מגוררת
לרוטב:
הוראות הכנה
יוצרים אטריות זוקיני בעזרת מסלסל הירקות הידני.
מבשלים את הירקות בתוך כד מיקרוקוק 1 ליטר בעוצמת 600 וואט למשך 4 דקות.
מכניסים את רכיבי הרוטב לתוך קוצץ עשבי התיבול וקוצצים אותם דק.
מסננים את האטריות מערבבים אותן עם הרוטב. מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת לפי הטעם ומגישים.