עוגיות שוקולד צ׳יפס טבעוניות
דורג 3.6 על ידי 5 משתמשים
קטגוריה
קינוחים
Cuisine
טבעוני
מנות
15
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
14-15 דקות
רכיבים
-
125 גרם מרגרינה
-
50 גרם סוכר לבן
-
50 גרם סוכר חום
-
1 כף סוכר וניל
-
קורט מלח
-
50 גרם רסק תפוחים
-
1 כף חלב שיבולת שועל
-
200 גרם קמח
-
1 כפית אבקת אפייה
-
½ כפית סודה לשתייה
-
75-100 גרם שוקולד צ'יפס טבעוני מריר
הוראות הכנה
בעזרת מטרפה פתוחה, מערבבים יחד מרגרינה, סוכר לבן, סוכר חום, סוכר וניל ומלח בתוך קנקן איזי לערבוב ואחסון 1.25 ליטר.
מוסיפים חלב שיבולת שועל ורסק תפוחים ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מערבבים שוב עד שכל המרכיבים מתאחדים.
מוסיפים שני שליש מהשוקולד צ'יפס באמצעות מרית סיליקון, את השאר שומרים לקישוט!
משתמשים במולטי כף עם הראש האמצעי ליצירת כדורי בצק עוגיות. מניחים את הכדורים על דף אפייה מסיליקון עם דפנות, ומרווחים כמה סנטימטרים בין כל עוגיה ושכנתה, כדי להשאיר להן מקום לתפוח ולהתרחב במהלך האפייה.
משתמשים בחלק האחורי של המולטי כף כדי לשטח כל כדור עוגייה ולפזר מעל את יתרת השוקולד צ'יפס.
אופים 14-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180ºC.
מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות לנוח מספר דקות. בתאבון!