סלט עוף פרואני
דורג 5.0 על ידי 1 משתמשים
מנות
6
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
18 דקות
רכיבים
-
500 מ"ל קינואה (± 400 גרם)
-
1 כפית מלח (± 5 מ"ל)
-
900 מ"ל מים
-
400 גרם עגבניות שרי
-
400 גר׳ רצועות חזה עוף צלוי
-
1 צרור עירית
-
מלח ופלפל
-
100 מ"ל שמן חמניות
-
150 גרם תרד בייבי
הוראות הכנה
שוטפים ומסננים את הקינואה. מעבירים אל סיר האורז, מוסיפים מלח ומים, ואז מכסים ומכניסים למיקרוגל למשך 17 עד 18 דקות בעוצמה של 600 וואט. מוציאים וממתינים למשך 5 דקות. מערבבים בעדינות בעזרת מרית הסיליקון, ואז מניחים לקינואה להתקרר לחלוטין.
חותכים את עגבניות השרי לשניים באמצעות סכין השירות.
חותכים דק את העירית בעזרת מספריים גראב אנד קאט.
מערבבים את החומץ, המלח, הפלפל והשמן בתוך איזי שייקר 350 מ״ל.
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.