מרק דגים וירקות
דורג 3.5 על ידי 2 משתמשים
מנות
2
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
16 דקות
רכיבים
-
100 גרם סלרי
-
100 גרם כרישה
-
50 גרם בצל
-
250 גרם עגבנייה
-
1 כף שמן זית (± 15 מ"ל)
-
50 מ"ל יין לבן
-
1 עלה דפנה
-
1 כפית אבקת פפריקה (± 5 מ"ל)
-
2 כפות רסק עגבניות (± 30 מ"ל)
-
300 מ"ל מים
-
מלח ופלפל
-
250 גרם פילה דג
הוראות הכנה
שוטפים את הסלרי והכרישה. מקלפים את הבצל והעגבניות.
פורסים דק את הסלרי, הכרישה והבצל. מומלץ להיעזר בקוצצי הירקות שלנו.
מניחים אותם בכד מיקרוקוק 1 ליטר, מוסיפים את שמן הזית, מערבבים, מכסים ומבשלים במיקרוגל במשך 6 דקות בעוצמת 600 וואט. מערבבים באמצע הדרך.
חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים אותן לתוך הכד. מוסיפים יין, עלה דפנה, אבקת פפריקה, רסק עגבניות ומים. מכסים ומבשלים במיקרוגל במשך 8 דקות בעוצמת 600 וואט, תוך ערבוב באמצע הדרך. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את פילה הדג לחתיכות ומוסיפים לתוך הכד, מערבבים, מכסים ומבשלים במיקרוגל במשך 2 דקות בעוצמת 600 וואט.
בתום הבישול, ממתינים 2 דקות ולאחר מכן מגישים עם קרוטונים או לחם קלוי.
הערות מתכון
טיפ מאיתנו: בא לכם לקחת את המרק הטעים שהכנתם לעבודה או ללימודים? העבירו אותו לכד קריסטל 1 ליטר ותוכלו לשאת אותו איתכם, ללא חשש לנזילות, ולחמם אותו מחדש כשתרצו!