בצל סגול מוחמץ
דורג 5.0 על ידי 2 משתמשים
קטגוריה
חמוצים
Cuisine
ים תיכוני
מחבר:
Tupperware
זמן הכנה
3 שעות
זמן בישול
15 דקות
מתכון קל וזריז לבצל סגול מוחמץ שמוכן תוך שעתיים. בזכות סכין השף מסדרת אמייזינג של Tupperware, תוכלו לשמור על איזון מושלם בין עובי מתאים לחמיצות וקריספיות!
מושלם כתוספת לסנדוויץ׳ אבל הכי כיף לנשנש ישר מתוך הצנצנת!

רכיבים
-
1 בצל סגול גדול
-
1 כוס חומץ לבן או חומץ תפוחים
-
1 כוס מים
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף מלח
-
2 שיני שום כתושות
-
1 כפית גרגירי פלפל שחור (אופציונלי)
הוראות הכנה
בעזרת סכין שף אמייזינג, מקלפים את הבצל הסגול וחותכים אותו לטבעות דקות ואחידות או לחצאי עיגולים, בעובי של כ-3 מ"מ, כדי להשיג איזון בין מרקם קריספי לכבישה מהירה.
בסיר קטן, משלבים את החומץ, המים, הסוכר, המלח, שיני השום וגרגרי הפלפל (אם משתמשים). מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב להמסת הסוכר והמלח, ואז מסירים מהכיריים.
מניחים את פרוסות הבצל בצנצנת מעוקרת עמידה לחום. מוזגים פנימה את התערובת החמה, ומוודאים שכל הפרוסות מכוסות לחלוטין.
נותנים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה.
לתוצאות הטובות ביותר, הגישו לאחר 24 שעות.